Program razmjene studenata – IFMSA


Svake godine više od 15.000 studenata medicine kreće na putovanje kako bi istražili pružanje zdravstvene zaštite i zdravstvene sustave u različitim kulturnim i društvenim okruženjima. To se postiže pružanjem mreže lokalno i međunarodno aktivnih studenata koji globalno olakšavaju pristup istraživačkim projektima i projektima kliničke razmjene, koji obično traju četiri sedmice. Kroz naše programiranje i mogućnosti nastojimo razviti i kulturno osjetljive studente i vješte istraživače koji namjeravaju oblikovati svijet znanosti u nadolazećoj budućnosti. Naši programi razmjene ključni su promotor međukulturnog razumijevanja i suradnje među studentima medicine i zdravstvenim djelatnicima, što je prijeko potrebno u našem globaliziranom svijetu kao što IFMSA vjeruje.

Sudjelovanje u IFMSA programu profesionalne razmjene otvoreno je studentima medicine iz bilo koje od naših nacionalnih organizacija članica. Ako se želite prijaviti za IFMSA Professional Exchange Program, morate se prijaviti putem svojih nacionalnih organizacija članica. Ako ste iz zemlje u kojoj je IFMSA već zastupljena, obratite se našem predstavniku u svojoj zemlji. Obratite se lokalnom ili nacionalnom službeniku za razmjenu koji će vam pružiti sve potrebne informacije o tome kako se prijaviti za IFMSA program profesionalne razmjene.

Za sva pitanja vezana uz razmjene, studenti se pozivaju da pročitaju na  stranici s često postavljanim pitanjima (FAQ) (Kliknite ovdje) ili da kontaktiraju lokalne službenike za razmjenu profesionalnih razmjena (LEO) i / ili njihove lokalne službenike za razmjenu istraživanja (LORE).

Ili možete posjetiti link za više informacija: Student Exchange Program – IFMSA