PROMOCIJA KNJIGE „OFTALMOLOGIJA“


Dana 29.06.2024. godine u Tuzli održana je promocija knjige „Oftalmologija“ našeg profesora Allena Popovića – Beganovića. O knjizi su govorili prof. dr. sc. Suzana Pavljašević,  prof. dr. sc. Mithat Tabaković, dekan Medicinskog fakulteta Evropskog univerziteta „Kallos“ Tuzla, akademik prof. dr. sc. Rudika Gmajnić, dekan Fakulteta za medicinu, farmaciju i zdravstvo Evropskog univerziteta Brčko distrikt.

Prof. dr. sc. Allen Popović – Beganović, profesor oftalmologije, autor je prvog univerzitetskog udžbenika „Oftalmologija“ na Medicinskom fakultetu Evropskog univerziteta „Kallos“ Tuzla, koji ujedno predstavlja i prvi ovakav udžbenik na prostoru Tuzlanskog kantona. Ovo vrijedno štivo, pored najnovijih teorijskih razmatranja, sadrži i brojne autentične fotografije i ilustracije iz prakse profesora Popovića – Beganovića. 

U nastavku fotografije sa održane promocije.

 

Prof. dr Jugoslav Stahov – rezultati ispita


Statistička fizika – ispit održan, 27.06.2024. godine.

Redni broj Broj indeksa Bodovi Ocjena Napomena
1. 010/20-MiF/V 90 9 Uraditi seminarski rad
2. 008/23-MiF/V 90 9 Uraditi seminarski rad

Obavještenje za javnost Ekonomskog fakulteta za dan 02.07.2024. godine


Obavještava se javnost da se magistarski rad pod nazivom „Uticaj online oglašavanja na lojalnost brendu kandidatkinje Maide Omerović, studentice II ciklusa studija na studijskom programu Ekonomija, zajedno sa izvještajem Komisije za ocjenu i javnu odbranu završnog rada, stavlja na uvid javnosti u trajanju od 15 dana od dana objavljivanja i može se pročitati u biblioteci Evropskog univerziteta „Kallos“ Tuzla, na adresi Mije Keroševića Guje 3.