Prof.dr Jasminka H. Halilović – obavještenje za studente


Poštovani studenti/ce, evo nekoliko obavještenja u vezi sa predmetom Medicinska biologija sa humanom genetikom, Biologija sa  humanom genetikom (medicinski fakultet i fakultet zdravstvenih nauka) i Genetika (poljoprivredni fakultet).

1.Seminarske radove treba poslati na moj meil najkasnije do 1.maja o.g.Na moj meil se do sada javilo preko 90% studenata

2.Prezentacije u PPT-u na temu seminarskog rada takođe treba poslati do 1. maja o.g.

3.Zadatke (tesove) koje ste dobili da rješavate kod kuće (odgovore na pitanja iz testova detaljnije napisati u teku) pregledaću kad se vidimo na fakultetu.

4.U toku mjeseca maja poslaću vam na vaš meil testove iz drugog dijela gradiva na koje ćete odgovarati na već opisan način.

  1. Ako ima studenata sa Poljoprivrednog fakulteta koji slušaju nastavni predmet Genetika, neka mi se jave .

Možete me kontaktirati na meil adresu (<jasnahba@yahoo.com>), telefon (061 72 40 48) i skajp.

SRETAN VASKRS!


Svim vjernicima koji slave Vaskrs upućujemo najiskrenije čestitke povodom ovog praznika! Hristos Vaskrse!

Kolektiv Evropskog univerziteta “Kallos” Tuzla.

Radiologija – obavještenje za studente


Poštovani studenti,

Potrebno je da napišite seminar na teme koje ste  dobili za oba predmeta Radioterapija i Intervencijska radiologija, i  potrebno je dostaviti printanu verziju seminara  u Wordu , spiralni uvez, a kako ste već dobili i upute za izradu samog rada ( sadržaj i forma).
Prilikom izrade seminarskog rada potrebno se držati uputa Evropski univerziteta “Kallos” Tuzla.
U slučaju da u međuvremenu počne održavanje nastave, ista će se održavati prema rasporedu koji će se naknadno utvrditi  i tada će vam biti potrebne ppt prezentacije, koje  će te  napraviti na temelju teksta iz seminara ( 15-20 slajdova).
Dr. med. sci Hasan Osmić

Prof.dr Sanda Pribić – obavještenje za studente


Poštovani,

postoji udžbenik Medicinska etika na studenskoj službi, kao obavezna literatura za navedeni predmet. Napišite seminar na zadanu temu, ispit je pismeni, potrebno je doći s printanim verzijom seminarom  u Wordu,ne morate uvezivati. U slučaju da u međuvremenu počne održavanje nastave, ista će se održavati kako je ranije predviđeno i tada će vam biti potrebne ppt prezentacije, koje ste vjerujem već napravili na temelju teksta iz seminara.

I za sve ostale predmete vrijede iste predispitne i ispitne obveze. Studenti koji su imali konzultacije za određene predmete, odgovarat će usmeno.

Prof. dr. sc Sanda Pribić

SRETAN USKRS!


Svim vjernicima koji slave Uskrs upućujemo najiskrenije čestitke povodom ovog praznika.

Kolektiv Evropskog univerziteta “Kallos” Tuzla