BiH, 15.06.2021. godine

PREDMET: AIESEC u BiH,  Promocija


Dopis za medije

Poštovani/a,
obraćam Vam se ispred omladinske organizacije AIESEC. Riječ je o najvećoj međunarodnoj platformi za razvoj mladih, čija je primarna djelatnost organizovanje studentskih praksi u inostranstvu. Trenutno se bavimo organizacijom Youth Speak Forum-a te  Vas ovim putem
molim da vijest u nastavku objavite na Vašem portalu s ciljem podrške ne samo AIESEC-a, već i mladih ljudi.
Želiš karijerni napredak ali ne znaš da li si na pravom putu do svoje željene karijere?
YouthSpeak Forum je događaj koji organizuje AIESEC, najveća omladinska organizacija u svijetu, koja svoje sjedište ima i u Bosni i Hercegovini. Ovaj događaj je do sada okupio preko 500 mladih ljudi iz BiH i ima za cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz javnog sektora i omogući im razmjenu mišljenja i ideja.
Ovogodišnji YouthSpeak Forum će biti realizovan 19.06. u periodu od 10:00 do 16:00h putem interaktivne platforme Hopin.
Sajamski koncept prenosimo na online formu u obliku virtualnih štandova i radionica. Nudimo interaktivan i zanimljiv sadržaj kojem će učesnici u toku dana imati priliku prisustvovati prema njihovim ličnim preferencijama.
Na ovaj način bi mladi u Bosni i Hercegovini dobili priliku da se približe poslovnom svijetu i saznaju informacije o istom iz prve ruke.
Pravo učešća imaju mladi koji imaju za cilj da napreduju, razviju svoje potencijale i postanu dio tržišta rada s obzirom na to da će kroz Forum imati priliku da upoznaju partnerske kompanije i od istih naučiti nešto o poslovnom svijetu u BiH, a i direktno komunicirati sa njima.
Zato popuni prijavu i poslušaj inspirativne priče od lidera u tvojoj zajednici.
Email: ajdin.salihovic@aiesec.net / Web: www.aiesec.ba / Kontakt broj: +387 62 004 654Prijave traju do 18.06.2021. godine.
Duguješ sebi sjajno iskustvo! Vidimo se na YouthSpeak Forumu!
Sve detaljne informacije možeš pronaći na našim Facebook i Instagram profilima (@youthspeak.bih)
Link za prijave: https://hopin.com/events/youthspeak-forum-2021-online


Unaprijed se radujem Vašem odgovoru,
Ajdin Salihović
MKT&PR tim, AIESEC u Bosni i Hercegovini